Trochę kibicuję Sony. Nie dlatego, że jakoś ich specjalnie 'lubię',(zesztą swoje za paznokciami mają) co to to nie, po prostu byłoby niedobrze dla konkurencji jakby padli albo w dużym stopniu wycofali z rynku gamingowego. Zresztą jeżeli kiedyś kupię konsolę to raczej będzie PS a nie X-pudło. Choć fakt Dana dobrze zwrócił uwagę na jedną rzecz :/
Perrin napisał(a):
Ja na PC też już nie gram od dłuższego czasu (tylko MMO) na PS3 ciągle w coś się dłubie. Kupiłem ją dla jednej jedynej gry i nigdy tego nie żałowałem. Z czasem doszła druga, trzecia, czwarta gra i tak jakoś się kręci. W zasadzie gram tylko w RPG, jest tu tego trochę i to takie, jakich na PC nigdy nie było i jeśli PS4 zapewni mi w tym kierunku jakąś konkretną zabawę, to nie zawaham się jej kupić.
Fakt masz na konsolach trochę takich tytułów rpg których na PC nie ma, także się nie dziwię. Jednak jak lubisz rpg-i to na PC masz modowanie, które naprawdę dużo zmienia w niektórych tytułach, a czego na konsoli nie masz. No i następne 2 lata to będzie wysyp rpg na PC też takich, których z kolei na konsole nie będzie. (m.in z Kicka, ale nie tylko). Także największy wybór to mając PS + PC
No chyba, że chodzi ci tylko o jrpg.