Długo nie pisałem, bo byłem zajęty.
Hmm, nie sądziłem, że tak tu źle. Naprawdę aż taki hejt? Do tej pory z tym kojarzył mi się portal o bardzo podobnym adresie do obecnego. Tam napisanie czegokolwiek oznacza rój wyzwisk i innych.
Co do wiadoMMOści. Miałem zamiar robić odcinki tygodniowe, ale zrezygnowałem z tego pomysłu. Ludzie lubią obecnie wszystko mieć podane na tacy, szybko i aby nie zabierało dużo czasu. Tygodniowy odcinkek miałby lekko 20 minut.\\
Niemniej, mocno zastanawiam się nad podsumowaniem miesiąca. W nim znalazłby się jedynie najważniejsze informacje dotyczące rynku MMO.
Co do prezentacji MMO'sów. To również czynię, ale nie wiem w którą stronę się udać. Nagrywałem dłuższe serie z Guild Wars 2, a także Diablo III HC MP 10, do tego The Secret World z tłumaczeniem tekstów, a nawet Tochlight 2 i RaiderZ. Wszystkie te nagrania połączyłem w serię
deMMOnstracja.
Mam również cykl MMO Show, w którym przedstawiam dosyć dokładnie (na ile się da) dane MMO. Jako przykład podaję link do najnowszego odcinka tego cyklu, w którym opisuję
Scarlet Blade:
http://www.youtube.com/watch?v=wDRjcL5Hk_INie jest on doskonały, bo to był czysty spontan. Jakoś trudno mi było pozbierać myśli