Targaryen napisał(a):
Hehe no spoko, po prostu łudzę się, że coś w tym temacie się dzieje, jeżeli nawet za kurtyną
W międzyczasie chyba spróbuję wersji pc, dalej trzeba mieć jp proxy czy już jest normalnie? No i jak dobry jest ten english patch, wszystkie teksty z gry czy jakieś same podstawy?
Sega zawsze dawała ciała, pamiętam czasy PSO na dreamcascie jak niektórych questów do końca US/EU community nigdy nie dostało a JP mieli w patchach przewagę co najmniej pół roczną.
JP proxy nigdy nie było potrzebne, można bez problemu grać bez tego. Jedyne z czym są problemy to kupowanie Arks Cash do premium itp., bo trzeba to robić przez sprzedających webmoney pośredników.
Patche angielskie są 2, jeden tłumaczy interfejs (bez nazw broni/skilli/tytułów, bo są server-side), a drugi story. Powinny całkowicie wystarczyć do komfortowej gry, z tego co opowiadali korzystający z nich znajomi.
Swoją drogą, uderzaj na ship 2, bo ma największe eng community i mogę zaprosić Cię do Gafowego teamu (chyba jeszcze żyje). Jeśli postanowisz to zrobić, skorzystaj z
tego. Moje ID to 10077436. Prawdopodobnie będziesz miał z tego więcej pożytku niż ja. ;p
I tak, głównie przez Segę failującą z trzymaniem US/EU up to date w poprzednich grach obcojęzyczne community na JP serwerach jest spore i część osób deklaruje się, że nie pójdzie grać na Zachodnie serwery.