Chciałem umieścić to w innym dziale, ale nie miałem dostępu.
Na wstępie chciałem zaznaczyć, że jest to moim zdaniem jedno z najlepszych MMORPG jakie kiedykolwiek powstało. Grafika w grach moim zdaniem nie jest najważniejsza. Tibia oferuje: grind, exp, wojny, team hunty i największą swobodę jaką kiedykolwiek można było dostać w grze mmo. Chciałbym zachęcić wszystkich do spróbowania starej tibi, którą ja pamiętam z młodszych lat.
Moja mała reklama: Jeżeli poszukujesz starej tibi, bez hotkeyów, wymagającej skilla to właśnie ten ots jest dla Ciebie. Gra tutaj jest trudna, nawet doświadcozny gracz potrzebuje ponad 2 miesięcy na wbicie 100 poziomu. Ekonomia serwera jest stabilna, nie ma botów. Dla szukających wyzwań są wojny i trudne questy(Banuta, Pharaoh, Annihilator, Demon helmet, Behemoth quest, Banshee quest). Warto tu grać, gdyż: żadne inne mmo nie daje takiej swobody jak Tibia. Jest bardzo wielu graczy, w godzinach szczytu po 150 osób, dojrzała community, gdyż są to głównie osoby w wieku 20 lat +. Spotykać tu można Szwedów, Braylijczyków, Ukraińców, Amerykanów, Kanadyjczyków, Finów. Cała mieszanka kulturowa. Premium jest płatne, ale nie ma problemu z zakupem go w grze.
Szczegóły: Wersja 7.7(Banuta, wandy. Ankh, Port hope, Dara, Edron - premium towns) Dokładnie odwzorowana mapa tibi z tego okresu Loot 1,5x Exp 3x Skills 2x
Jest ciężko, ale przyjemnie. Polecam i zapraszam!
|