Mendol napisał(a):
marnujesz sie niahu grajac w te karty.
Zmarnowałem prawie 30 lat, parę dodatkowych na granie w karty nie robi mi większej różnicy. Mówiąc trochę bardziej serio, poprzedni pracodawca zbankrutował, co mnie cieszy gdyż dzięki temu zmieniłem miejsce pracy (mniej godzin, więcej pracy, taka sama kasa, znacznie lepsze perspektywy na później jak się uda).
Cytuj:
moze jeszcze zdazysz pozapierdalac na ambonie.
Ideologia kościoła jest inna od mojej (brak kary śmierci, nadstawianie drugiego policzka), a Kościół to dla mnie wielka prl korporacja.
Cytuj:
ale w tym celu trzeba wychodzic z domu.
już drugi raz w tym roku jestem przeziębiony, w chuj bardzo chciałbym pospacerować po Malcie czy iść na Pyrkon etc, ale nie :<<<<<<<
Cytuj:
kosciol chce coraz wiecej kasy, coraz wiecej ziemi, pomimo faktu, ze nie oferuja nic w zamian. i zamiast skupic sie na poprawie wlasnego wizerunku, zachecenia ludzi do odnowienia wiary wola sie zajmowac biznesem.
Zgadzam się, ale nie widzę związku z tym parkiem, co do kasy na pomnik, wiesz za czyje pieniądze to jest? Ja nie. Wiem tylko, że jakiś inwestor.
Cytuj:
jeszcze mi tylko napisz, ze jestes za nauka religii w szkolach, za ktora powinno placic panstwo.
Napisałem już na temat, ale chętnie napiszę raz jeszcze. Jestem za nauką o wszystkich pięciu religiach na lekcjach Historii.