Ja pier do le. Mimo, ze ogladam twd od poczatku to tak chujowego serialu dawno nie widzialem(i szczerze nie wiem dlaczego go ciagle ogladam). Gdybym mial go oceniac to za absurdy i glupoty dalbym gora 3/10
Ten odcinek to juz wogle bil wszystko:
Spoiler:
1. Zdecydowany win tego spotkania to oczywiscie Andrea gadajaca z konajacym doktorkiem przez caly odcinek, ktora stwierdzila ze laskawie podniesie kombinery po przemianie doktorka. Widac nie slyszala ona nigdy o multitaskingu, bo nawet nie probowala podnosic kombinerek ROWNOCZESNIE prowadzac rozmowe... w koncu blondynka. 2. Wjazd na wiezienie. Kolesie wjechali na pelnej kurwie)bylo ich chyba z 30stu), wysadzili polowe stuffu, reszte ostrzelali dzialem, weszli pewni siebie, a po wykurzeniu ze srodka nade'ami dwojka nastolatkow byla w stanie ich przegonic. Pomine fakt, ze zastanawia mnie kto te nade'y wrzucil do korytarzy + Tardines marnujacy pociski granatnika na puste wiezyczki, ale juz zoltkowi i Meggie po jednym sprzedac nie mogl. Cala sytuacja podboju wiezienia idealnie by sie komponowala z Benny Hill theme - najpierw wbiegaja na pelnej kurwie, po czym rownie szybko spierdalaja for no reason. 3. Bunt plebsu na drodze tez niczego sobie. Caly plebs dostal bron, ale ofc na droge wyszli protestowac bez niej. Nie ma chuja, solidarnosc pelna para - ani jednej sztuki broni przy sobie panie. Tardines z murzynem o wargach wiekszych niz sromowe odbebnili role typowych durnych przydupasow, ktorych szczerze jebie, ze ich przywodca zajebal kupe ludu for no reason. 4. Rick ogarniety i w formie jak zawsze. Na palcach dwoch rak chyba bym nie policzyl ile osob odrzucil/stracil i to jakich - roslego murzyna wraz z zona + dwojka bialych przydupasow, chyba calkiem zdrowy koles z plecakiem na drodze, mlody chlopak z farmy i cos tam jeszcze bylo. Co natomiast zrobil w tym odcinku? Stwierdzil, ze przygarnie starcow i dzieci bo czemu kurwa nie. Geniusz pomyslynku. I czemu zamiast sie przeniesc do Woodberry gdzie jest wszystko wlacznie z pradem wybrali dotychczasowe wiezienie? 5. Doktorka, ktory zamach nozem zrobil wiekszy niz Ronaldo przy wolnym jestem jeszcze w stanie zniesc dlatego tez miejsce praktycznie ostatnie. 6. No i Lori z poza jak w Titanicu - toc to chyba wisienka, ktora nalezy zamiescic na szczycie tej kupy.
_________________ Abuchat.com/bettingnation - otwarta grupa non-profit dla entuzjastow esportowych.
Nie wiadomo, ale imo to o niczym nie swiadczy. Wtedy kiedy wydawca serialu go naciśnie
I to nie żaden wielki przytyk, po prostu jest to problemowa kwestia przy tak obszernej sadze, by nie była chaotyczna. Takie po prostu odniosłem wrażenie czytajac, oraz po tym, że Martin jak miał 1 tom 1000 str napisane to stwierdził, że pierdoli i napisze od nowa, albo jej większą część. (A Feast for Crows )
Nie wiem kurde, moze to mial byc komentarz do obecnej sytuacji w Korei - ze przewaga militarna to nie wszystko
Ktos moze napisac jak rozwiazali to w komiksie?
Szukasz gościa do zrobienia łazienki to przeglądasz jego papiery mistrzowskie czy (..) ewentualnie... bierzesz go z polecenia? Nie ważne że inna skala ale tak to działa, taki misiewicz mógłby się okazać większym fachowcem niż richard od noszenia teczek.
ostatnio dorwałem stary mini-serial hbo Generation kill -
Cytuj:
A Rolling Stone reporter, embedded with The 1st Recon Marines chronicles his experiences during the first wave of the American-led assault on Baghdad in 2003.
Nawet się wciągnąłem. Za dużo strzelanin nie ma, ale było jak było trudno, żeby naginali historie i robili rambo. Jak ktoś się interesuje militariami i nie oczekuje adrenaliny i fajerwerków na każdym kroku to polecam.
Nie wiadomo, ale imo to o niczym nie swiadczy. Wtedy kiedy wydawca serialu go naciśnie
I to nie żaden wielki przytyk, po prostu jest to problemowa kwestia przy tak obszernej sadze, by nie była chaotyczna. Takie po prostu odniosłem wrażenie czytajac, oraz po tym, że Martin jak miał 1 tom 1000 str napisane to stwierdził, że pierdoli i napisze od nowa, albo jej większą część. (A Feast for Crows )
Ta, szkoda tylko ze w 1 tomie masz wspomniane miedzy wierszami rzeczy ktore sie wydarzyly w dance with dragons/feast for crows. Wez moze wroc wklejac suplementy albo pisac o zmianach klimatycznych
Gubernator wjechal do wiezienia czolgiem pare osob zginelo w tym Lori i dziecko ricka, aa i jeszcze chwile wczesniej gubernator odrabal rickowi reke.
Nie pamietam kto zastrzelil gubernatora. Grupa sie rozpadla, rick uciekl z synem. a adrea z koreancem i jego laska chyba
_________________ Choices always were a problem for you
What you need is someone strong to guide you
Deaf and blind and dumb and born to follow
What you need is someone strong to guide you...
Like me