Obejrzalem kilka filmow na yt i postanowilem zakupic.
Pierwszy minus od razu na poczatku za downloader - potrafi spasc do 20KB/s.
Myslalem, ze to wina mojego internetu, ale pogrzebalem na forum i widze, ze wiecej osob mialo z tym problem.
Nie wiem czy to naprawde pomagalo, ale uwierzylem, ze pausa i reset launchera cos daja.
W 90% przypadkow znow przyspieszalo
Co do samej gry po jakis 2-3 godzinkach:
Dlaczego moja postac to niemowa? Dzizas, na kazdej cutscence stoi jak sierota i kiwa glowa, nie odezwal sie jeszcze ani razu. Mala rzecz, ale wkurzajaca.
Questy poboczne bardzo proste (przynajmniej te na poczatku) - podjedz, nacisnij 3 przyciski, wroc. Za to glowny, fabularny daje rade. Jest coraz ciezej, trzeba troche pokombinowac, podoba mi sie.
Przed uruchomieniem gry polecam wszystkim poczytanie jakis podstawowych tipsow, bo w zyciu bez tego bym nie wpadl, jak ja wylaczyc ^^
Podsumowujac, gra szalu nie robi, ale ma to cos, co pozwolilo mi siedziec do 3 w nocy i czerpac przyjemnosc z mordowania wszystkiego co sie rusza. Fajny zabijacz czasu, na pewno troche tutaj posiedze. Nie wiem jednak na jak dlugo wystarczy i czy jest warty ponad 100zl.
Mi się spodobał moment kiedy wyskoczył wielki-niebieski bad-ass z granatnikiem i zaczął do mnie strzelać. Zwykły tank'n'spank na niego nie podziałał i trzeba było robić dodge, chować się za skrzynkami itp.
This is it.
Mam nadzieje, ze takich sytuacji/przeciwników w tej grze bęzdie więcej - gdzie trzeba będzie się nagimnastykować.
Potem była taka akcja z uruchomieniem anten na opuszczonej bazie i obrona Kass przed mutantami... to był pierwszy moment kiedy nie bardzo wyrobiłem
I raz mnie przyszpilili do gleby.