Koleżanka miała pecha i trafiła na tczewiaka
Cytuj:
Hahahah, gdybyś Ty go widział... Ja pierdolę. Zniszczone adidaski, sznurowadełka, płaszcz do kostek-of kors czarny i ten zjebany plecaczek. Wyrywać to on sobie może-chwasty w ogródku. Grubcio nie podziałał widzę. Jaka tuba...
Cytuj:
Dlatego Ci mówiłam, chłopak kompletnie nie z mojej bajki. Zakompleksiony, żyjący w świecie Fantasy i takie tam. Powiem Ci, ze generalnie ma dużo do powiedzenia, ale jest strasznie dziecinny, infantylny. Na pewno nie ma tak, ze wyrwa dziewczyny. To absolutnie nie ten typ faceta. Wizualnie to samo. Jest gruby, nosi koszule pod swetrem, wytarte sztruksy. Musiałbyś to zobaczyć.
ciągle nawija o krasnalach i smokach? jak tam sweter?
Cytuj:
Hehe, nie, ale ciągle zafascynowany jakaś literatura i filmami. Szukał męskiego bo jest za gruby żeby znaleźć coś w normalnym sklepie.
Cytuj:
Ma krótkie włosy, więc na pewno są nieaktualne, ale jest tłusty. Dużo bardziej niż na tych zdjęciach. Na fejsie ma jedno aktualne, profilowe. (te z krawatem)
Ale z drugiej strony lubię z niego beczeć.
jak spotkanie, jaką miałaś minę jak go zobaczyłaś?
Cytuj:
He he he nie pytaj. Przychodzi centralny NERD. Typowy informatyk w wyświechtanym płaszczu do kostek i adidaskach.
Jaki ten internet jest mały