Highlander napisał(a):
Morn napisał(a):
jak dlamnie wypasik właśnie cisnę kampanie i miodzio jest Desh ale o co chodzi według mnie jest all jak powinno być, mam FE i teraz LH i jest z każdym tytułem więcej miodu, błędem jest nie wspierać ich:)
Jak kupilem FE i teraz osobno mam kupic LH, to dla mnie suchar. Zajebisci to by byli jakby dawali free DLC.
Posiadacze FE mogli kupić LH za 18$. W czerwcu pewnie będzie przecena 33-40% (letnia wyprzedaż steam). SD to nie jest duża firma i gry robią dlatego, że to lubią. Może nie zawsze im to wychodzi, ale uważam, że warto ich wspierać (nie zdzierają kasy jak ubisoft czy EA). Nawet przy słabym Demigod spędziłem sporo czasu. Elemental nie był złą grą po prostu nie przyłożyli sie do testowania mid i endgame (silnik nie wyrabiał i ctd). Po prawdzie to szkoda, że porzucili Ewom i nie poprawili go do takiej wydajności jaka ma FE ( przegrałem, chyba więcej niż w FE i FE LH ). Reasumując FE LH to naprawdę dobra gra i według mnie dostanie wyższe oceny niż FE, Eador czy H6 (wśród wielbicieli tego gatunku).
Mi pewnie nie wierzycie bom fanboy, więc poczekajcie na recenzje, przeceny i ciekawe mody
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Z jednej gry zrobili dwie, zarobią 2 razy. Tylko czekać aż korpy podpatrzą ten genialny pomysł. W sumie to CoD już działa na tej zasadzie. Przepakowują i wypuszczają w kolejnym roku.
Niby jakim cudem? Posiadacze FE płacą 20$ (jeśli działa kod zniżkowy to 18$). Osoby nie mające FE płacą (40$ / 36$ jeśli działa kod) i dostają dwie gry w cenie jednej (FE +FE LH).
Proszę cię wytłumacz mi jak oni zarobią dwa razy? Dodam ,że ponad 10 000 osób które nabyły do pewnego okresu Ewom, dostały za DARMO FE i FE LH !!!
Nie rozumiem takich ludzi(piję do ciebie Tor), po huj ten hejt przeciwko SD i FE/FE LH ... Grałeś w FE czy FE LH? czy tylko się przypierdoliłeś, bo akurat aktywny temat ?