Fellaini bardziej defensywnie, aczkolwiek klasa jest, wiec sie przyda na pewno.
Reusa na skrzydlo niech skoluja. Podoba mi sie ten mlodziak cholernie, wytrzymalosc jest, przeglad jest technika jest. Jakby go skubneli za 30 baniek bylby dobry deal moim zdaniem
Obrone mamy solidna, wzmocnien nie potrzeba. SAF zdazyl jeszcze zlapac Jonesa, ktory bedzie liderem obrony mysle i mlodego Buttnera sprowadzil, ktory na prawde fajnie sie zapowiada. Rafael juz zaczyna wchodzi na poziom, duza czesc sezonu mial genialna, reszte dosyc stabilna.
Srodkowy rozgrywajacy brak. Niby jest Kagawa, ale sam nie wiem. SAF chyba sie do niego nie przekonal i ja tez jakos za nim nie przepadam. Moze go w nastepnym sezonie czesciej poogladamy to czlowiek sobie wyrobi opinie.
Defensywny Carric daje rade, ale moze Moyes wezmie Fellainiego
Skrzydlowi: Nani i Valencia to cienie samych siebie. Young juz lepiej, ale kontuzja za kontuzja. Na staruszka Gigsa juz nie ma co liczyc, choc jeszcze sezon pluca powypluwa, bo kocha ten klub. Trza skrzydlowych i to dwoch najlepiej, bo kontuzje.
Atak:
Rooney chce odejsc. Nigdy go jakos nie lubilem, nawet jak gral najlepsze sezony.
RVP to klasa sama w sobie. Lewandowski moze mu buty czyscic poki co. Swietny zakup, na kolejne 2-3 lata.
Hernandez sie niezle zapowiada, ale bardziej mi przypomina stylem Suareza niz Persila, Nistelrooya, Cole'a...nie wiem czy do konca pasuje do united. Ciekawe czy mogliby go przerobic na rozgrywajacego wysunietego
Welbeck to ze dwa poziomy nizej niz RVP. Nie czuje go za bardzo. Nie wiem czy ma wystarczajacy potencjal.
Na dzis tak jak piszesz, srodkowy i to musowo + co najmniej jedno skrzydlo, a najlepiej oba.
Odstawic Valencje, naniego i ta kase wrzucic w dwoch skrzydlowych.