Mark24 napisał(a):
Jakieś 5 lat temu widziałem wracając nad ranem do domu jak dwóch facetów się obściskuje i całuje na ulicy. Pamiętam do tej pory. To nie jest normalne, to jest niesmaczne.
Po prostu chciałbym by moja córka wychowywała się w normalnym zdrowym społeczeństwie.
Rownie dobrze za kilka(nascie) lat twoja corka moze przyprowadzic do domu kolezanke i powiedziec: "tato, to jest moja dziewczyna". Ciekawe jakbys wtedy spiewal.
Ogolnie jak ciebie czytam, to tez patrze na kalendarz i sprawdzam ktory jest rok. Bo sredniowieczem zalatuje.
Mark24 napisał(a):
a tak na serio jak myślicie co leży u podstaw faktu, ze aktualnie wbrew przeważającej większości społeczeństwa, logice, zdrowemu rozsądkowi etc. tak mocno naciska się uwypuklając i przekrzywiając problemy homoseksualistów?
Kiedys byli dyskryminowani, teraz kiedy moga wyjsc z ukrycia, probuja nadrobic zaleglosci. Po jakims to sie powinno imo unormowac.