yabaddi napisał(a):
raggnarok napisał(a):
Zaden to spoiler, bo o ile Arcanisty jakos oficjalnie nie oglosili, to wiadomo ze bedzie jedna z 2 ostatnich klas
No ja tego nie wiedziałem, ale za to wiem jak jest ze spoilerami - lepiej ludzi nie wkurzać
A wiadomo co będzie tą 2 klasą o której wspomniałeś?
Nightblade.
Cytuj:
Na bank poziomy trudności odblokują się z kolejnym przejściem gry. Farma itemów plus mody zmieniające wszystko :gra na lata.
btw, polecam TQ z modem Soulvizier. To taki mega ulepszony Underlord. Poziom trudności na normalu wymiata.
W Titana gram od lat z przerwami więc GD też pochłonie te kilkaset godzin.
Ja mam zainstalowanego Soulviziera a na to jeszcze Diablo2Immortal. Gra jest MOCARNA.
A piszpanowi chyba chodzi o to czy to bedzie gra ala PoE czy D3 z zamknieta ekenomia i serwerami - tutaj odpowiedz brzmi 'nie'.
PS. Mnie martwi brak synergii miedzy drzewkami., niby mozna laczyc ale od razu widac ze one sa zrobione na zasadzie 'kazdy sobie'. W TQIT bylo w uj synergii bo bylo w uj passive'ow to sie bralo main drzewko i passive z drugiego i powstawaly hiper kombinacje. Tutaj tego (narazie przynajmniej) nie ma.
Skilli tez malo (po 5-6?) to wyjdzie 25 aktywnych na cala gre?. Drzewka sa do wymiany i rozbudowy.