szwejos napisał(a):
Wiadomo może coś na temat łatwiejszego farmienia noteriety dla altów ? Obecnie to jest masakra, osobiście wolałbym żeby noteriety było tak jak PA jedno wspólne na całe konto.
Nie wiem jak z reszta gry ale WSZYTKIE itemki z notoriety z Storm Legion sa Account Bound od wersji 2.3
Tak wiec bijesz repe jedna postacia, kupujesz i rozsylasz altom (repa jest wymagana do kupna a nie do uzywania/noszenia).
Problem jest taki ze czekam z niecierpliwoscia na sprawdzenie jak chujowo bedzie szedl exp, repa, itd.. bez tych smiesznych boostow ze sklepiku i za abonament. Zarzekaja sie ze nic nie obnizyli ale ja nie wierze.
Przypuszczam ze tak to oblicza zeby granie bez boostow bylo conajmniej irytujace (jak w SWTOR).
Ogolnie napisze tak - bylem na PTSach i sklepik jest total P2W - kupic mozna wlasciwie (z wyjatkiem MAX tierow PvE/PvP, ktore i tak sa nieosiagalne dla 90% graczy) all rzeczy w grze, jak w D3 na RMAH. Rozbudowany jest mocniej chyba nawet niz w LOTRO (pierdyliardy kategorii, itd..)
Ogolnie slabo to wyglada i do jakiegokolwiek competitive grania gra sie nie bedzie niestety nadawala. Chyba ze kogos kreci paraolimpiada z kolesiami z grubymi kartami Visa i poczucie ze to na co ty 'zarabiasz' w grze 3 tygodnie kolega obok ma w 5 minut.
Ja osobiscie porobie sobie quesciki nowe, pozbieram ciuszki az sie znudzi i nara.
Ogolnie to jeszcze z rok i jedyna gra do sensownego pogrania bedzie (ja to mowie!) WoW. Dlatego ze zostanie na abo.
No i DFO, ktore tez jest chyba niezniszczalne.