[quote]
2004-02-06 01:07, Razorback6(3) napisał:
Obecnie MMOGSPOT prowadzi głosowanie na najlepszą grę
MMO roku 2003 ..
Na liście kandydatów znalazły się takie tytuły jak :
Anarchy Online/SL
Dark Age of Camelot
Earth and Beyond
EVE
Final Fantasy XI
Helbreath
Neocron
Neverwinter Nights
Ragnarok Online
Star Wars Galaxies
Ultima Online
W chwili w której to pisałem na prowadzeniu było SWG 24,12%(40 głosów) tuż za nim "niezwykle znane i cenione" MMO p.t Helbreath 23.53%(40 głosów) :>
Na trzeciej pozycji zaś Ultima Online z 33 głosami !
[/quote}
Razorback - jak jest taki "profesjonalny" w Twojej "profesjonalnej" ocenie to po jaki kij na ten "profesjonalny" wortal wchodzisz i walisz takie "profesjonalne" - rozrywające ze smiechu mój brzuszek - posty?
A teraz na poważnie. Normalną rzecza jest ze jak mamy tego typu ankiety to kazdy gracz głosuje na to w co obecnie gra. A ze wiekszośc zasadnicza polaków nie grała i nie gra w wiecej niz 2 gry online i to najczesciej na shardah emu (czytac UO i Helbreath) sam się dziwie ze znalazło sie tyle osób grajacych w SWG. Twój post wiec to jedna wielka beka dla mnie - szczególnie, iż w ankiecie głosują gracze a nie tylko redakcja, więc o nadaniu jakiejkolwiek przodujacej tam grze tytułu gry najlepszej wg MMOGSPOT nadzwyczajnie nie moze być mowy (o czym zresztą już publicznie pisałem). W takiej akniecie, gdzie głosuja gracze a nie członkowie redakcji - nie zdziwiłbym sie nawet gdyby wygrałą Tibia - a moze wygrac jak sie trafi spora grupa co na nią zagłosuje. Nie świadczy to chyba jednak ze cała redakcja czy ja osobiscie pod tym sie podpisuje. Skończ zatem walicz takie "profesjonalne" uogólnienia i wyjdz na spacer tudzież piwko odreagowac swoj szok wynikiem tej ankiety.
EOT dla mnie.
http://www.mmogspot.com<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: IcE dnia 2004-02-20 09:00 ]</font>