Tak sobie wmawiaj inisajdku.
PS2 to kupa jakich malo. Mnie to ciezko gra nazwac bo to nic wiecej jak proceduralnie wygenerowana, nudna mapa (na ktorej chuja jest) i wrzucenia na nia losowo gracze i napierdalanie sie bezladnymi zergami o marchewke. Zero contentu, zero polotu, zero czegokolwiek.
Defiance - mimo ze conajwyzej srednia jest gra wybitna przy PS2. O chujowosci PS2 niech swiadczy to ze nawet nasza forumowa pro-PiViPi elita quitnela gre nastawiona w 100% na robienie graczom PvP dobrze po 2 tygodniach.
O chujowym engine i tym samym bledzie, ktory popelnia wiele firm, czyli nawrzucaniu technologii, ktora powoduje lagi i chujowy performance u 90% graczy a ktora jest nikomu do szczescie w grze video niepotrzebna chyba ze sie jest pixelo-fetyszysta jak iniside.
Sorry ale Defiance > Planetside 2. Zreszta ciezko powrownywac gre video i jej mizerna namiastke. Tu sie zgadzam, stawianie tych tytulow w jedej linni jest pierdola, tak wiec przepraszam.
'MMOFPS z prawdziwego zdarzenia'. hue hue... ja wohl... gra ktora mi sie najbardziej kojarzy z PS2 jest Mortal Online tak wiec pogratulowac.
Aha.. i nie zdziwielibym sie jakby w Defience odbywalo sie atm wiecej PvP niz w PS2 bo inisajdku chyba nie ogarniasz ze w Defiance jest rowniez PvP i o dziwo dali rade dorobic rowniez cala reszte gry, np open world, ktory jak widac nie musi byc proceduralnie wygenerowana mapa na ktorej nic nie ma a moze byc SWIATEM - ja kto w MMO.

A na dobitke to jeszcze napisze ze rowniez Bungie to rozumie i Destiny bedzie wygladalo jak wlasnei Defiance czyli 'slaby coop shooter' a nie jak 'MMOFPS z prawdziwego zdarzenia' dla zjebow. hue hue... Podobnie zreszta bedzie z Survarium. Oh ze tez ci devsi nie biora przykladu z 'MMOFPS z prawdziwego zdarzenia'. No why?
hue hue
Moze i PS2 dla fana biegania w zergach aka 'PvP dla oporonych' jest gra dobra - niestety koncepcja tej gry jest totalnie spierdolona, zeby nie powiedziec dosadniej, ze nie ma zadnej koncepcji.
O P2W Item Shopie jak to u SOE z jakimis 'certami' nawet juz nie wspomne.