Highlander napisał(a):
Nic nie rozumiesz. A wyzwanie dziecinne.
Sam odpal tego Quake i pokaz jak wymiatasz, ze to easy to master itp. Niczego to nie dowiedzie, i tak.
Czy koszykarze nba wsiadają na wozki i graja z niepełnosprawnymi?
Jedno jest pewne, nie ma sensu pierdolic.
Na końcu napiszesz "ale na konsoli wszyscy graja na padzie, wiec jaka roznica"
highlander ale to ty i candodiser porównujecie granie w FPSy na konsolach do paraolimpiady dla ludzi niepełnosprawnych. Ja was proszę, pożyczcie konsolę, weźcie pada do ręki i udowodnijcie mi niepełnosprawnemu paraolimpijczykowi jacy z was imba super duper hiper miszcze pierwsza klasa. Rozłóżcie mnie na łopatki.
Albo jak nie potraficie - przestańcie pierdolić, że to paraolimpiada - bo dla mnie to co wy piszecie to zwykła błazenada.
Nie potrafisz udowodnić swojej racji, boisz się wyzwania to przyznaj, że się trochę jeden z drugim zagalopowaliście. Ja rozumiem, że tu większość PC-towcy, bo w tym smutnym jak pizda kraju konsole są rozrywką niszową a na komputer "do nauki" każdy naciągnął rodziców. Ale tak, żeby było fair, jeżeli zarzuca się komuś, że jest no-skillem to trzeba to udowodnić. Szczególnie jak druga strona się zgadza.
Nagramy filmik w tej wolnej jak żółw rozgrywce, gdzie highlander z candodiserem dostają headshota z headshotem, od paraolimpijczyka do tego grającego jedną ręką mozna będzie zamieścić na forum. Ku uciesze pospólstwa.
Porównanie do meczu koszykówki bardzo dobre imho - gdyby gracz z NBA wbiegł na boisko wózków inwalidzkich miałby spore szanse rozłożyc cały zespół. Jak już rzucacie takimi porównaniami - udowodnijcie to samą regułę w temacie FPSów.
/chickens...