Aenima napisał(a):
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Mendol napisał(a):
jest nowy luther.
W końcu. Znów tylko 4 odcinki. :/ Zacząłem oglądać The Fall, które tomu polecał. W podobnym klimacie, całkiem dobre.
ta fajna rolla, sculy calkiem spoko serial.
Obejrzałem wszystkie odcinki "The Fall" i na pewno będę oglądał drugi sezon. Czegoś takiego mi brakowało, w końcu jakiś serial, który można oglądać bez żenady. Każdy odcinek trzymał poziom, cała historia była całkiem sensowna chociaż i tak nie obyło się bez pewnych wpadek, aktorstwo pierwsza klasa. Zdziwiło mnie jedynie, że w ostatnim odcinku pierwszego sezonu... Wiadomo co. Ciekawe jak to pociągną dalej. Dużą zaletą jest też to, że nie uświadczyłem tutaj jakiegoś niepotrzebnego przeciągania. Jest 5 odcinków, każda minuta dobrze wykorzystana. Taki format powinien być częściej używany.
Pani Anderson chyba robiła sobie coś z twarzą albo po prostu rola Stelli i rola pani psycholog w "Hannibalu" wymagają takiej oszczędnej mimiki.
W ogóle tak z dupy może trochę, ale jeżeli ktoś uwielbia "Z Archiwum X" to jakiś czas temu wyszedł komiks, który jest kontynuacją wątku z serialu i filmów. Taki 10 sezon w formie komiksowej, ponoć coś takiego zrobili również z "Buffy". Kupiłem i nie żałuję.