Tor-Bled-Nam napisał(a):
Ja pierdole... jak zdarta płyta. I co z tego, że PO ma wsparcie TVN? W każdym kraju praktycznie masz jakieś rodzaj symbiozy polityczno-medialnej, taka jest obecnie rzeczywistość. Po drugiej stronie jest polityczno-biznesowo-medialny układ PiS-SKOK-Maryja/Sakiewicz/TVRepublika. Wyborca jest debilem i głosuje na te same gęby. Pisałem tylko, że to nie zwolennicy Bartoszewskiego czy Komorowskiego zachowują się jak hołota na cmentarzu upolityczniając ważne święto. Ktoś mit smoleńskiego zamachu wytworzył i przyciągnął sobie grupę takich mareczków, co wszędzie widzą spiski i mają słomę w butach. Dopóki ludzie będą dawali się dymać PiS i PO dopóty to będzie trwało, jak jakieś Trwam czy TVN oduczyło ich samodzielnego myślenia to niech zaorają ten kraj, płakał nie będę.
Widzisz, ty szukasz układów czym dopisujesz się do tradycyjnego leminga czy to z jednej strony czy z drugiej, właśnie o tym pisze, tacy jak ty łykacie wszytsko bez namysłu.
Jeśli hołota jest wybuczana przez hołotę podczas uroczystości to mamy problem, tak zgadzam się, jednak to są te własnie skrajności jakie stworzyło nam PO/TVN, zresztą oni tego nie wymyślili tylko przenieśli na nasze podwórko.
Co ciekawe PiS jak zaczynał przegrywać wybory tez to chciał wykorzystać ale z czym do ludzi, efekt załatwili sobie odwrotny.
Wszystko zaczynało się od spotów wyborczych PO, ten styl podłapał PiS potem.
White Trox, wojsko na poziomie izraela hehe... ty myślisz że jak 90% kraju klepie bide na minimalnych pensjach to stać go na coś takiego ?
Dla mnie nasza armia jest zbędna, marnotrawienie pieniędzy, a jak by doszło do jakiegoś konfliktu to myślisz że obecni sojusznicy poświęcą się dla ratowania nas czy z góry ustala jak ma być ?