Caspian napisał(a):
Ja nie chce straszyc - ale SE Accounts ma tak do siebie ze chyba nie ma mozliwosci mieszania czyli merge kont.
Tzn - uwazam, majac nadzieje ze sie myle, ze kupujac nowy kod - tworzysz nowe FFXIV RR konto, ktore nie bedzie mialo nic wspolnego ze starym.
W tej sytuacji nie wiem czy bedziecie mieli mozliwosc dostepu do calego contentu 1.0 z poziomu nowego czystego konta...
Ja wiem o tym, że to nowe konto. Natomiast nie bardzo rozumiem tego, co napisałeś. ARR to nowa gra, niby o jakim contencie z 1.0 mówisz, do którego ktoś z nowy kontem nie będzie mieć dostępu? Pierwsze słyszę.
Gokulo napisał(a):
W moim przypadku kupuje dla itemow, zarowno digital i physical, i na 100% moge powiedziec ze mozna je dodac do starego konta. Co wiecej, S-E powiedzialo, ze nawet starzy gracze moga miec 30 dni za free zamiast 14 jezeli kupia ARR. Generalnie przygotowali bardzo fajny FAQ dotyczacy tego wszystkiego, bo jednak porypany system, moze uda mi sie dzisiaj po pracy znalezc to.
No ja gdzieś wyczytałem w FAQ, że mając konto z 1.0, nie będę mógł dodać klucza z ARR. Nie mogę tego znaleźć więc albo źle coś wyczytałem, albo coś się zmieniło
Gokulo napisał(a):
@TobiAlex Chyba cos pokreciles. Legacy od razu daje early access, ale Legacy to nie kazde konto z 1.0, tylko takie ktore mialo oplacone conajmniej 3 miesiace abonamentu w czasie pewnego okresu.
No sam wkleiłeś wyjaśnienie:
Legacy members are being given Early Access, so does that mean they will also be receiving the Mog Cap and Cait Sith Doll Minion?No, players who have fulfilled the criteria for the Legacy Campaign are only being granted early access to the game.