O kurwa dopiero teraz to zobaczyłem LOL.
Cytuj:
2003-08-01 18:25, Taunis napisał:
soulless: wiesz jak to jest z mmogspotem imo?
ktos sobie napisal nowy serwis i mu sie w dupsku poprzewracalo.w glowce jakies obrazki o wielkim vortalu sie pojawily itd.
Pijesz być moze do mnie wiec odpowiem krótko na miarę twojego poziomu. Zal ci dupsko sciska? Wsadz sobie sztyl od miotły ale uprzednio rozluznij posladki
Cytuj:
Jak wpadlem z paroma bluzgami to mnie wyjebali (chuj z tym ze moja osoba stanowila 10% stalych bywalcow tego portalu), bo chca miec wszystko doskonale poukladane, piekne i profesjonalne - LOL.
ROTFL . W 90% zdecydowało o tym Twoje zenujące miauczenie na privach i szczerze mówiąc po tym co przeczytałem dziś tutaj w pełni się z tą decyzją utożsamiam
Cytuj:
Nie wazne tez ze w poprzedniej wersji portalu (ktora tez miala go zrewolucjonizowac i wplynac na zwiekszenie ilosci gosci), uzywalem jeszcze bardziej soczystego jezyka...
Twój soczysty jezyk jest niczym w porównaniu z moim, wiec nie przylizuj się sam sobie
Cytuj:
Jakos nie placze za tym forum, bo i tak wiem ze pisze tam jeszcze mniej ludzi niz tutaj - i bedzie tak zawsze.
Ja tez nie płacze za bobaskiem Taunisem
. Nie płacze również ponad 4000 zarejestrowanych na wortalu userów.
Cytuj:
gry mmo maja to do siebie, ze jak ktos zacyzna grac w jedna to gra tylko w nia (2... 3 to gora - zalezy ile kto ma kasy i czasu).
twoja wiedza o grach mmo ogranicza się do pierwszego stadium emu a doświadczenia do pierwszych dni po których tradycyjnie dostajesz bana, więc daruj sobie tak kretynskie teksty
Cytuj:
tak wiec portal traktujacy o nowosciach w swiecie mmog, nie bedzie nigdy tak popularny jak inne portale
LOLMAO teraz już pierdolisz jak stara rozjebana cipa
Cytuj:
mimo wszystko zycze wam szczescia i wyrazam ubolewanie z powodu utraty znaczacej czesci stalych uzytkownikow (mowie o mnie).
A ja zyczę abyś coś na mój post odpowiedział bo urgently szukam kogos kogo moge zjebac od najgorszych.
Cytuj:
Ashton - mam 18 lat.
MIło mi. Z tej strony przechuj:P 26 lat. Z natury pierdole posty w Twoim tak mizernym stylu
Wiec prośba - na przyszłośc bardziej się postaraj
http://www.mmogspot.com<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: IcE dnia 2003-09-02 19:42 ]</font>