Nikt z redakcji
http://www.gry-online.pl nie ma i najprawdopodobniej nie będzie miał okazji pograć sobie w FFXI odpowiednio długo aby napisać coś z sensem o tej grze. Miałem ochotę spróbować ale wracam do DAoCa na EU i czasu brak. A nie mamy w zwyczaju pisać ze screenów ani odwalać chały więc szukam kogoś kto gra(ł) w FFXI trochę czasu, zna się na tematyce, potrafi ładnie, gramatycznie i ortograficznie pisać po polsku, kto opisze obszernie grę zarówno dla lamerów jak i ludzi interesujących się MMOcRPG.
Chcę tekstu obszernego na kilka stron maszynopisu, w rotmie recenzji, mówiącego wszystko co ważne o grze. W zamian, sława, wdzięczność i honorarium
w zawrotnej kwocie 150 PLN za dobry, obszerny i fachowy tekst
. Sorry ale tylko na tyle mnie stać
.
Czekam na propozycje pod emailem
[email protected]. Proszę tylko aby nie zawracać głowy jak ktoś nie potrafi sklecić kilku zdań z sensem.
W zawartość tekstu nie ingerujemy, ortografię i interpunkcję poprawimy.
Zależy mi na tym aby grę opisała osoba która gra na tyle długo że wie o co chodzi, nie nawidzę tekstów o MMO pisanych po 2 dniach grania. Wydaje mi się że na tym forum znajdę takich ludzi.
Jeżeli osoba pisząca sobie tego zażyczy to pod tekstem poza jego imieniem i nazwiskiem może się pojawić adres tego forum.
Pozdrowienia dla grających i życzę miłej zabawy.