Amateru napisał(a):
Shador von Dal napisał(a):
jest jakiś trial tego? Nie chce w ciemno wywalac 90zł na to.
Wyskoczyłeś jak diabeł z pudelka ^^;. Zarówno na tym forum się przewijało wielokrotnie, jak i na innych łatwych do znalezienia stronach zapewne tez jest odpowiedz na to pytanie. Jednak odpowiem Ci tu prosto:
był, już nie ma. Dlaczego wszyscy od razu piszą o wyrzucaniu pieniędzy w ciemno? Są materiały na internecie, wystarczy poszukać, a mniej więcej się dowie co to za gra. Gra jak każda inna kosztuje, a w tym wypadku nawet nie aż tak dużo.
Ue, to że są materiały to jedno a feeling to drugie. Niestety to drugie jest weryfikowane podczas gry, jak gra reaguje, jaki ja mam z tego fun etc. Z doświadczenia wiem, że filmiki to jedno a możliwość zagrania w pełni to wszystko weryfikuje.
Filmikom już nie ufam
nakręcają hype, wydaję kasę a potem żałuję
A co do tego, że nie kosztuje dużo, to fakt. Nie kosztuje dużo 100 to nie majątek... ale jeśli się chce kupić pare gier w miesiącu to już jest to jakiś tam wydatek
Więc jeżeli jest możliwość 'zweryfikowania kupna' to z chęcią bym z niej skorzystał - niestety już parę razy się sparzyłem na 'releaseach' (ot chociażby GW2 i kupno w ciemno za ~200zł)
edit:
W sumie to jestem starym użytkownikiem tego forum, więc jeśli komuś się nie spodobało i nie korzysta z konta to z chęcią bym przetestował - ewentualnie potem odkupił