Heh mam 15lvl i juz prawie nie moge.
Patch patchem ale ta gra jest kurwa nudna..., zony to kwadraty (more or less), 'random' lokacje to dwa korytarze i boss tank&spank, chaos jak chuj (ludzie biegaja bez ladu i skaldu, 3/4 playerow to ta nowa frost babka z summonami - komicznie to wyglada), itemki nie powoduja zadnego 'omg factor', walki z outdoor bossami sa GORSZE niz w GW2 w sumie (co jest wyczynem nie lada), sklepik z cenami z dupy i z itemkami +200% do drop rate.... ogolnie to NIE.
Za stary na to jestem, dziwie ci se ragna ze w to grasz tbh.. juz wole jebac 345 mape w POE. Zreszta zlapalem sie dzis, ze biegam brainless po tej kwadratowej mapie bijac mobki, ktore mi nawet HP nie zabieraja za bardzo i mysle o tym jakie unikaty jutro GGG wrzuci do gry. : )
Gdybym mial porownac moje wrazenia z dzisiaj do jedzenia to bylyby to gotowane parowki z Tesco po 7 zeta za kilo.
Tak sie gra w Marvel Heroes.
I tbh nawet nie wierze ze po skonczeniu fabuly jest lepiej - pierdole to, poszedl unnistall.
Ale za patch kudos bo ostatnio wytrzymalem chyba 5 lvli.
Jestem zdumiony ze to wyszlo spod 'mozgu' kolesia ktory stworzyl Diablo 2 i LOD. Masakra.
Czasem uzywam sformulaowania 'gra kierowana do amerykanskich nastolatkow'... ta jest chyba kierowana do tych z klas specjalnych.
Poszedl Unnistall i chyba juz nie bede nawet patchy sprawdzal... ta gra jest ucielesnieniem mialkosci i 'nowoczesnego' gamedesignu.