shp napisał(a):
Ok, pograłem sobie na spokojnie kilka dni i nawet wbiłem dwoma klasami 2x lvl - fajnie się gra jak na ten moment tylko, że...
TANK Z PADEM TO JEST TRAGEDIA.. czy oni nie mogą dać opcji żeby ps3/pad se grali we własnym gronie a nie z normalnymi ludźmi? ;[
W tej grze już wystarczająco trudno trzyma się aggro, a jeszcze trafi się padfag jako tank, to po duty.
Wczoraj jeden zgubił aggro z mobka i thm biegał po okręgu tylko waląc co parę kroków aoe,
to tank wyglądał jak zbugowany mobek obracając się w okół własnej osi i nie nadążając za mobem.
Co ma piernik do wiatraka (bycie dobrym tankiem, a to czym się gra)?
Nie widzę żadnych problemów z targetowaniem na kontrolerze.
Są ludzie którym się lepiej gra z klawiaturą i myszką i tacy co są lepsi na padzie. Kwestia przyzwyczajenia.
To że Thm
BIEGA W KÓŁKO i rzuca
AOE na mobka uważasz za normalne?
Bo jak właśnie w tym, a nie w tanku problem widzę, czytając Twojego posta.
Co więcej miło by było, abyśmy nie obrażali się wzajemnie na forum.
Jestem tankiem z padem i nie czuje się nienormalna.
shp napisał(a):
Cały team podbiegał do przodu i czekaliśmy na niego a on obracał się w okół osi i dopiero biegł w liniach prostych - widać że na padzie pykał.
Jako healer po 2-3 healach ZAWSZE miałem na sobie aggro jak był pack paru mobków.
Już nie wspominam o zerowej komunikacji na czacie i odpisywaniu YES/NO z opóźnieniem 5 minutowym (no ale rozumiem, że padem się słabo pisze)
Obracanie się wokół własnej osi i bieganie w liniach prostych? Mi to bardziej wygląda na myszkę, która poleciała na krawędź ekranu i naciskanie jednego klawisza (W czy strzałki) aby biec, bo z analogiem nie ma problemu ze skręcaniem. Jednak nie grałam na kompie, nie wiem jak tam ze sterowaniem ^^.
Większość ludzi mających PS3 i grających na padzie ma klawiatury, więc problemy z komunikacją na czacie też nie mają nic wspólnego z kontrolerem.