Adhoc napisał(a):
W POE co masz
Zajebista gre HnS ze swietna itemizacja i rozwojem postaci, randomizacja i replayability ktora nie musi wprowadzac minigierek dla dzieci w bieganie za goblinem z workiem, zeby zamaskowac chujowosc i mialkosc mechaniki i ktora nie wyglada jak polaczenie World Of Warcaft z PingPingOnline. Jak D3 to bedzie mialo to nie omieszkaj mnie powiadomic.
I na serio skoncz trolowac bo sie blaznisz, jesli piszesz to na serio to wspolczuje twoim rodzicom.
'brawling'.....
To dalej nie ma systemu PvP? A w PoE jest... oh boy! hehe
"Bardzo bys sie zdziwil jak duze sa roznice w tym co wypada z mobow I jak czesto."Oh juz przestan, itemizacja jest identyczna jak na PC. Zmieniony jest drop rate i jest wprowadzone ten 'smart drop' i tyle. Gra sie lepiej dlatego ze nie ma AH/RMAH i gra sie tak jak powinno grac w gre HnS - drop daje satysfakcje bo nie ma latwego dostepu do lepszego co calkowicie niszczylo jakikolwiek sens grania w gre z Itemhuntem. Tyle jest zmian.
To ze tyle wystaczy zeby gra zostala okrzyknieta duzo lepsza pokazuje tylko jak zjebana jest standardowa wersja D3... szkoda ze adhoc sie nie zgadza.
"Widzę, że już standardowo mięknie rura, Blizzard znowu jest ok i kasa na dodatek D3 zostanie wydana przez tych, którzy narzekali wcześniej na D3 i 'odsądzali Blizzarda od czci i wiary' "Kto pisze ze Blizzard jest ok? Ja np potrafie zaknac uprzedzenia w szafie i ocenic obiektywnie to co widze i co czytam. A nie wyglada to calkiem zle. Nie wyglada tez jakos super dobrze bo dalej to bedzie slabiutkie D3 tylko polukrowane. Podejscie 'nie bo tak i chuj' zostawiam przedszkolakom.
Ja to robie po swojemu i wyjebane mam na to co kto mysli o tym jak wydaje pieniadze - tak jak to bylo w przypadku D3.
W POE co masz oprócz, z tego co pamiętam coś na kształt time triali gdzie wyniki trzeba sprawdzać na stronie internetowej ? To 'cos na ksztalt time triali' to klikanascie typow wyscigow (czesto randomizowanychi z ciekawymi modyfikatorami np. kazdy strzelajacy mobek (lacznie z bossami) +4 projectile), o roznym czasei trawania (od 1h do 1 week) polaczonych w kilkumiesieczne ladderowe sezony (odrebne od standardowych) i ligi z unikatowymi nagrodami nie do zdobycia nigdzie indziej w kazdym pojedynczym wyscigu i overall. POmine juz fakt ze kazdy race to tryb HC i jak dedniesz to odpadasz i chuja dostaniesz - juz to widze w D3 grze dla casualowej pizdy adhoka.
Skoncz pierdolic plz bo Blizzard nigdy do takiego poziomu kreatywnosci nie dojdzie. I tak + trzeba korzystac ze strony i forum - wlasnie dlatego PoE ma zyjace community a D3 ma ciebie.
Srsly.. idz zarabiac na chleb na RMAH i nie pisz o czyms o czym nie masz pojecia.
Nawet endgame Blizzard probuje niesmialo zerznac z PoE - te cale loot runs to skalrlala i okrojona (a jakzeby inaczej) wersja Map Systemu z PoE. Torchlight 2 ma to samo zreszta. Oh kurwa - wielki Blizzard jebnal features! klekajcie narody!