Przeciez to samo jest w D2LOD i POE czy TQ od wiekow a to sa chujowe, niegrywalne i zle zdesignowane gry... jak to tak.
rofl
W koncu choc troche zajarzyli na czym polega gra HnS i ktos tam zaczal sciagac od lepszych w te klocki. Szkoda ze trzeba na to czekac 2 lata i placic kolejne 50 euro. Ale moze w koncu to bedzie przypominalo gre HnS a nie jakiegos wynaturzonego potworka wzorowanego na WoW.
Takie 'Adventure Mode' to good pomysl z tym ze tak poporostu wygladaja gry HnS od wiekow - wlaczasz postac i masz 'adventure mode'. To D3 bylo inaczej wykonane i poniesli sromotna porazke ze swoim wlasnym designem z tym zjebanym wybieraniem questa itd.... Teraz wprowadza 'feature' czyli poprostu po raz kolejny wroca do tego jak wygladalo w Diablo 2 i kazdym innym HnS, a one przeciez sa gorsze i chujowe.... hehehe....
Z ta randomizacja to bym sie nie jaral - podstawka tez miala byc taaaaaakaaaaaa randomowa a jest po 5 klockow na tileset i po dwoch wizytach w dungeonie widziales kazda mozliwa kombinacje pokoi.
No i tak jak mowilem, zapowiada sie ze act1-4 beda totalnie chujowe w porownaniu z 5tym. Jako ze ja np bym musial grac od nowa to nie wiem czy zdzierze - napewno nie trzy razy. "look more hidden footprints" i wrozka zebuszka pro-hardcore mroczny boss z uniwersum Diablo mnie przesladuja do dzisiaj.
Ktos wyzej dobrze napisal - pewnie jeszcze z tego 1/3 wyleci w becie bo 'za trudne dla naszych graczy' a 1/3 wyjebia garnitury z Activision a moze i Bobby wlasnorecznie jebnie dilejt. W koncu od niedawna jest wlascicielem Blizzarda.