Eaikon napisał(a):
Zapomniales dodac ze to dotyczy graczy w wieku maksymalnie do ok 25-30 roku zycia a potem to juz czlowiek nieco powaznieje
Bzdura do kwadratu. I nie interesuja mnie pojedyncze przypadki casuali tutaj, ktorzy beda sie przerzucac tym kto MNIEJ gra - gry HnS napedza to o czym pisze, eppen/zazdrosc. Od zawsze. Dlatego prawdziwe longevity maja tylko te z secure serwerami -bo tylko tam mozna to rozkrecic. I dlatego D3 failnelo - bo nie potrafilo tez rozkrecic.
I sorry ale wiecej nie dostaniesz bo ja ktos mi pisze o 'graniu w AH zeby powiekszyc swoja fortune' i inen takie pierdolenie to nie wiem czy smiac sie czy plakac. Czemu na gieldzie nie gracie panowie 'powazni' lol? hehe handlowcy...
Tera ze sie bedzie gralo w Diablo zeby zwiekszyc swoja fortune - deal with it. I w koncu gra bedzie milala sens - bo do teraz nie miala. No chyab ze jestes w tym jednym procencie, ktory sie jaral ze z gry HnS zrobili symulator handlu dla gimbazy.
Serio.. skonczcie trolowac. Bo jedyne co wynika z waszych postow to to ze pomyliliscie gatunki i zamiast grzecznie spierdalac do innego to na sile probujecie zjebac ten. Nie tedy droga.
Ale tak jak mowie abstrahujac od HnSy i Diablo to najwiekszym plusem tego jest to ze calkowite zjebanie sie gier AAA i zamienienie ich w RMT/microtransactions infested total crap zostal choc o troche odlozony w czasie.
Z wyjatkiem moze EA, ktore z uporem maniaka probuje zarabiac na wszytkim wokol tylko nie na jakosci swoich gier, nikt nie bedzie probowal zadnych idiotycznych RMAHow i innych gowien wciskac do gier na sile, przez jakis czas ofc. Zwlaszcza do takich jak D3 - gdzie wypaczaja zupelnie idee gry.