O w morde, coz za szybka reakcja, jestem max zaskoczony i bardzo bardzo wdzieczny
Zadziwiajaca sprawa, wydawalo mi sie ze wiecej 'naszych' bedzie w Albionie, a tu taka mila niespodziewanka - pozostaje jedynie lekki smutek ze nie bedzie plytki. Ciekawym bardzo czemu wszyscy 'nasi' do Midgardu poszli.
Po przeczytanu Twojej odpowiedzi odpadl mi Thane i praktycznie Warrior (chociaz szkoda, bo Berk nie ma chaina). A co z bronia dwureczna ? Np Warrior z dwurecznym mlotem/toporem i maksymalnym parowaniem ? Nie byloby wtedy duzego dmg, przy zachowanej jako takiej obronie ?
Co do Thane to milo mi sie nim wymiatalo w PvE w trialu, ale wlasnie spodziewalem sie ze w RvR bedzie lipa... chociaz moze kiedys i tak sproboje wypakowac Thane'a do stormcastera ktory w grupie umie sie obronic i poszczerbic wroga piorunkami...
Jesio raz dzieki za odpowiedz. No i moze jesio ktos cos tu napisze. Ehhh nie mogem sie doczekac chwili gdy zaczne pogrywac... chyba se wezme z tydzien urlopu
<Edit> Aha oczywiscie a jaka rasa najlepiej dla Berka, Savaga i Warriora ? Pewnikiem Troll
Jak statsy najlepiej rozdac ?
Pozdrawiam
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
We're warriors, warriors of the world"
(Manowar "Warriors of the World")
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Skjaldar dnia 2004-02-29 20:41 ]</font>