Adhoc napisał(a):
Tak, w grze polegającej na znajdowaniu przedmiotów i wymianie z innymi (przynajmniej do momentu istnienia ah) powinno być wprowadzone instant gratification w postaci przedmiotow skrojonych pod twoja postac.Jest poradnik na necie dla producentów gier w tych czasach i głównym wytycznym jest właśnie jak najwieksze i najszybsze nagradzanie gracza za byle co. Hamburgez paradise.
Nie mówiąc o tym, że ja mam inne doświadczenia i nie miałem problemów ze znajdowaniem legendarnych ani setowych przedmiotów. Grajac 200 h na monku znalazlem nim z 50 legendarys i 4-5 setowych przedmiotow. 1/2 po wprowadzeniu patchu z paragonami.
No... tam też w komentarzach są informacje, że na PC "nie ma problemu" z legendarnymi. Jednemu nawet pierwszy wypadł po 300h gry
Ja gram zarówno w wersji PC jak i na konsolowej. Na PC mam mało godzin, jakieś 75h, dopiero wczoraj dotarłem na inferno... i przez te 75h nawet nie wiedziałem, że w tej grze wypadają recepty
W tym przypadku po części zgadzam się z Kabrą a po części przyznaję się do mojej hipokryzji, ale nie zmienia to faktu, że w wersji PC na ok. 45lvl zakupiłem kilka przedmiotów na AH (kasa z gry), zrobiłem 60lvl, wbiłem pierwszy paragon level i nadal, od tego 45lvl z przedmiotami zakupionymi na AH, nie wypadł mi lepszy przedmiot! To na pewno nie jest normalne. Ja wiem jakie Ty masz podejście do AH... ale na szczęście AH zostanie zamknięte i mam nadzieję, że podobny system lootu zostanie w końcu zaimplementowany w wersji PC.