Cześć, tu Darco Dada
Ja bardzo bym chciał pograć z ludźmi wieloma, którzy są na Mooglu, Opiekun, Coldee, Mrynar, Krzysiek, Gokulo itp.. chyba. Na prawdę, zróbcie wszystko aby w przyszłości się zjednoczyć. Nie dzielcie się i nie skłócajcie m. sobą, bo tutaj chodzi o radość w grania.
Ja jestem na serwerze Sarangantos bo tam byłem i się przeniosłem w swoim czasie jak i ludzie ustalili na CC.
Przecież nie każdy z każdym grywać w party musi. A ja osobiście i nowym ludziom pomogę i z 50tkami zagram z przyjemnością.
mam nadzieję że w końcu kiedyś SEnix zrobi tak, że będziemy wybierać się narodowością a nie serwerami a oni będą już się tym zajmować jak te narodowości porozkładać, żeby były razem w jednej kupie.
Wyobrażacie sobie taki świat, gdzie mija cię z każdej strony polak? Do każdego się możesz odezwać, każdy się cieszy że Ciebie widzi?? Brak jakichkolwiek barier w tym językowych.
Co prawda mam sporo do zrobienia, bo jak się okazuje niby lvl mam 50ty ale wszystkie questy zaczynam od zera. więc mam co robić.
I pamiętajcie-leczę potrzebujących (WHM) i zabijam wrogów moich przyjaciół (BLM)
Z chęcią pomogę nowemu jak i staremu graczowi. Nie bójcie się mnie zaczepiać w grze, bo w prawdzie mam sporą moc i potęgę ale całkowicie nad nią panuję
Tak na marginesie jak dziś wszedłem pierwszy raz do gry, to już w pierwszych jej minutach doznałem straszliwego wstydu i traumy, z której będę wychodził miesiącami. Mianowicie, próbowałem zmienić klasę postaci i nagle na środku placu tętniącego życiem, obnażyłem się i ukazałem wszystkim w samych slipkach!!! Ja wielki i potężny Mag! Na domiar złego trwało to kilka minut nim zakryłem swoją nagość, bo ubrania mi nie wchodziły żadne, gdyż w euip miałem pierdolnik i nie umiałem nic na szybko znaleźć i zarzucić, a obok mnie w tym czasie zgromadziła się już pikietująca grupa z hasłami: precz z golizną, czy: rynek dla ludzi-magiel dla magów!
Czułem się podle, nawet Protect rzucony na szybko zbyt wiele nie przysłonił..
Zatem bawmy się i radujmy nowym FF 14 RR:))!