brucehoffman napisał(a):
Highlander napisał(a):
Nie, nie glosuje na Korwina. Ale z pięknym Wałęsą bym nie przesadzał.
Filmy typu ''Nocna zmiana'' wyjątkowo stronniczy materiał, który chcę się promować przez kontrowersje.
Jest bardzo dużo tego typu materiałów, np. że WTC sami Amerykanie zburzyli, że Bin-Laden nie istniał i inne bajki.
Bardzo fajnym przykładem jest p. Stanisław Michalkiewicz - wymyślił sobie kilka historyjek, jeździ po PL i interes się kręci.
Michalkiewicz.pl - Takimi datkami bym sam nie pogardził
Smieszą mnie też ludzie, którzy mówią ze TVN i inne stacje kłamią.. osoby te tak mówią, bo dowiedziały się tego z internetu. Wynika z tego ze również zostali zmanipulowani, tylko przez inny rodzaj mediów
ja pier... WTC i z tym związane teorie spiskowe to sobie można porównać do katastrofy pod smoleńskiem, nocna zmiana to przecież dokument o faktach, nikt tam nic nie koloryzuje i nie stara się naciągać, taka była rzeczywistość w Polsce gdzie komuniści zmieniali się w biznesmenów i szanowanych polityków.
TVN i inne stacje nie kłamią
, jesli tak twierdzisz to jesteś idiotą zwyczajnie, te media przedstawiają odpowiednio fakty, kreują opinie publiczną, są najbardziej opiniotwórcze, wypełniają interes danej grupy ludzi i realizuja to co muszą, nic tu z kłamstwem bym nie mieszał.
W naszym kraju jest za dużo idiotów czego przykładem jesteś ty, nie mam w zwyczaju obrażać jakiś anonimowych nicków na forum ale sam się o to prosiłeś, a jeśli trolujesz to 1:0 dla ciebie.