Rhaegal napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich nie mających parcia, nie martwcie się zawsze przecież są "uberzy" którzy pomogą
No właśnie - na brak pomocy narzekają ludzie z sarga. Nikt z moogla. Mi już krzyku z ukotem i ... (tu wstawić nick tanka, który jest nowy i nie pamiętam teraz w pracy
), pomagał mi Rhaegal. Jak zrobię whm i sch to też będę pomagać bez problemów.
Ozi z tego co widziałem też wszystkim chętnym pomaga.
Freyah mi już gilami sypnęła jak potrzebowałem pożyczki
Nasza mafia DP trzyma się dobrze.
Szkoda, że mrynar tak szybko się obraził i uciekł
Scorpio napisał(a):
Swoją droga Radio Maryja, ojciec Dyrektor, ojciec Rydzyk i pochodne to najbardziej idiotyczne nazwy jaki spotkałem w mmo (chyba), ale to już OT.
Mnie też ten podział wkurwiał, ale shit happens. W trakcie podziałów mnie z Freyah w CC nie było po tym jak Suczek rzucił jakimś głupim tekstem o BJ i myślałem, że Freyah obraził (hehehe). Jednak czepianie się już nazw... Kurwa chłopie. Stokrotka to też nie jest zbyt ambitny nick. Rzekłbym, że jeden z najgłupszych w historii mmo
Cytuj:
Bo zrobili dokładnie to samo co Wy teraz.
Nie chcieli grać z burakami w ich mniemaniu. Prowodyrem chyba była Zjawcia, a Ty ich upewniłeś w tej decyzji.
My zrobiliśmy coś innego - nie chcieliśmy zaczynać gry na serwerze o jakiejś tam już ekonomii i equipie jak mogliśmy grać z wszystkimi od zera.
Mamy małe fiutki i lubimy udowadniać, że jesteśmy najlepsi
Możesz się pocieszyć
Cytuj:
Na polskie community bardzo w niewielkim stopniu liczę z pomocą w jakimkolwiek mmo ponieważ nie jestem progearsem ( progress gear ) , tylko casualem i lubię sobie np. dzióbać coś ala craft bez parcia, just for fun.
Ta, a w DP to sami hardcorowcy hehe. Właśnie po to jest LS i FC, aby dało się na LS pogadać, a z FC grać tak jak się lubi.