GGG daje w jednym patchu wiecej niz Blizzard przez 6 miesiecy ale i tak zjeby beda narzekac ze smia probowac zarabiac na grze, ktora 5 lat robili za darmo (i ktora udostepniaja w 100% za darmo) i ze animacje sa gorsze niz w grze za 50 milionow dolarow.
Szkoda komentowac. I nie wiem skad lamoonowi sie wzielo ze ludzie oczekuja uj wie jakis zmian. Ja oczekuje wiecej tego samego bo to co jest jest zajebiste i w 100% spelnia wymagania targetu gry. Ofc balans i lekkie zmiany sa potrzebne (i beda - min. w mechanice MF, bedzie balans unikatow, itd... ale to wszystko).
I wiecej takiego 'drewna' plz. Skaczacych, migajacych malpek z cyrku (thx puchacz za okreslenie) jest az za duzo na rynku.
Tal wiec podsumowujac - NIE, ta gra nie bedzie sie drastycznie roznic w dzien launchu od gry, ktora byla dzien wczesniej. I bardzo dobrze.
Tylko z desynciem mogliby cos zrobic ale uj tam... nawet to moge wybaczyc bo wiem ze ta gra (o ile bedzie dalej tak rozwijana jak jest do tej pory - a nei widze powodow aby nie byla) jest nowym Diablo 2 LOD.
A malpki niech zostana w cyrku i na konsolkach - tu ich nie potrzeba.
Najlepsze jest to ze non stop dodaja unikaty... to najbardziej kocham w patch day.
Odkrywanie unikatow i dyskusje o buildach jakie one umozliwiaja itd... cos pieknego. Mam nadzieje ze to bedzie kontynuowane (chyba maja jeszcze z ponad 100 od supporterow do skonczenia plus na forum Mediana XL BrotherLaz pisze, ze on sam wyslal do GGG koncepty na KILKASET itemow i czekaja one na akceptacje, balans i nadanie arta... miod i swietlana przyszlosc dla loot maniakow
)
Ciekawi mnie takze to ze Chris hintnal ze beda inne sposoby levelowania past ~70 oprocz random mapek. Ciekawe co wymysla.
PS. Dla ludzi narzekajacych na grafe/efekty... oni maja w planie dodanie nowego shadera wody, reflections, smug za ostrzami i innych takich pierdol tylko ze to jest low priority. To samo z 3D modelami dla kazdego jednego itemka w grze. Tylko na to tzreba in czasu - duzo czasu. Ja to akceptuje bo wiem jakie oni maja realia. Wole to niz gre AAA z pierdyliardem kiczowatych i chujowych modeli 3D (chyba kazdy wie o czym mowa). Wielokrotnie zreszta pisalem ze to NIE JEST gra dla niecierpliwych i dla ludzi skaczacych z kwiatka na kwiatek.
Na rozluznienie imba Zealadin w PoE:
http://www.youtube.com/watch?v=E5lZV4txZ5kTakiego sobie musze w koncu zrobic