Mops czy ty aby na pewno masz cos pod czaszka czy przez przypadek napchali ci tam waty jak sie urodziles?
Moze to pochwalisz sie swoim koleszkom jak to codziennie non-stop siedzisz (bo cie widze), na najgorszym Twoim zdaniem serwisie i sledzisz kazdy jeden moj post LOL
Jakas schize zlapales co?
hehe...
Wiesz co jest dobre w Takich pacanach jak ty
nigdy sie nie zmieniaja, nawet jak dorosna to sa debilami... az milo Mops, ze postanowiles sie przypomniec ze swoim marnym jestestwem
Znowu bede mial sie z czego smiac hehe...
Blizz nas olal jak ciebie Twoi najlepsi koledzy calkiem niedawno
Teraz przyszwedales sie tutaj i starasz sie nowych kolegow poznac ale zareczam ci ze ta metoda ich nie zdobedziesz nigdzie...
A na koniec Mops nie bierz wszystkiego doslownie
- sprawdz w slowniku co to metafora bedzie ci czasem latwiej zrozumiec czyjs post
o ile to w ogole mozliwe...
To z czego jeszcze chcesz sensacje robic? moze ci cos jeszcze napisac ?
Wiesz ostatnio malo mam czasu na wwc.pl - gram juz z pol roku w AO i jakos nie spieszno mi do WoW, napisze ci wiecej zaczynam czarno ta gre widziec...
Co by tu jeszcze... aha nic specjalnie ciekawego sie nie dzieje ostatnio z WoW wiec nie piszemy newsow, szkoda tak przepisywac bez sensu rozne pierdoly od innych jak ty to lubisz
aaa i pewnie zaczniemy rozwijac wwc jak WoW wreszcie wyjdzie o ile w ogole...
juz nie wiem co by ci dac do plotkowania...
Moze masz jakis pomysl?
Jest jeszcze kilka serwisow o grach moze i tam dawaj newsy o mnie i wwc? co? heeh...
beczke mam z ciebie chlopie jak zawsze