Targaryen napisał(a):
Kang napisał(a):
No jak dla mnie to SE zaliczyło niezłą wtopę z rozłożeniem jakości contentu. Na chwilę obecną ciężko jest dorwać grupę na low lvl instancje czy guildhesty, a jedyną alternatywą jest fate. W tym momencie gra zmusza do levelowania w fate parties, a gdy nie chcę tego robić to nie mam żadnej alternatywy. Ja rozumiem, że jest endgame, ale nie każdy gra dla endgame i nie każdy ma tyle czasu żeby low lvl content przerobić w miesiąc. Ciekaw jestem jak będzie wyglądała sytuacja dla nowych graczy, którzy pojawią się za miesiąc, nie będą w ogóle mogli nic zrobić bo nie będzie z kogo złożyć party (mimo sprawnie działającego synca).
Duty Finder
Używam, ja właśnie mówię o DF. Włączenie searcha na guildhestach z których zrobiono single time event nie ma sensu a jako healer czekając ponad 30 min na instancję około 19 godziny to też kiepski wynik.
Canto, ja rozumiem że można ze znajomymi itd, ale chodzi o to, że w grze zrobiono content z którego NIKT nie korzysta, sam mówisz że robienie Hunting loga i Fate'ów to najszybszy sposób na exp, a skoro najszybszy to inne są pomijane. Ja nie piję do niemożności wylevelowania czy zrobienia story, tylko do ograniczenia mi sposobów na zrobienie konkretnych rzeczy do jednego
Oyci3c, oczywiście że tak, ale to nie zmienia faktu, że brakuje alternatyw.