Po tych paru wieczorach strzelania doszedłem do wniosku, że jest to samo co w BF3 tylko, że minimalnie lepiej. Zauważalnie acz nie jakoś bardzo znacznie lepsza grafika, strzela się też jakby nieco lepiej. Problem jest taki, że mimo to, że BF wciąga to szybko to równie szybko zaczyna nudzić. W BF3 też pograłem kiladziesiąt godzin, miałem fun, a potem mi się nie chciało. BF4 też już mnie zaczyna powoli nużyć.
Anyway teraz nie kupuje, ale jak będzie jakieś promo podstawki za 40-50 zł to raczej wezmę. Akurat zachcę mi się znowu postrzelać.
Peformance gry jest w sumie nienajgorszy. Na moim staruteńkim Gieforcu mogę grać dość przyjemnie nawet na High, a na Medium to już bardzo komfortowo śmiga. Tym bardziej, że jestem scrubem hehe
Cytuj:
Nie kumam czitowania, ale jesli w esporcie wystepuje, to jeszcze moge zrozumiec, bo maja dzieki temu jakas tam korzysc, to uzywanie na serwerach publicznych to bzdura w chuj.
Chcą "ownić" przecież. Chuj, że na czitach, ale chcą. Smutne i słabe :/
Tak na marginesie - niby powinienem być przyzwyczajony i nie powinno mnie to już ruszać, ale czitowitowanie w grach mnie coraz bardziej irytuje, a nie coraz mniej.