Highlander napisał(a):
Starczylo skonwertowac XP i mam 7 lvl nazistow... mc 202, 2x bf109 i jest czym latac. I sie zachcialo grac.
w co sie kladzie punkty zalogi najlepiej? Te samoloty gdzies sie naprawia bo nie widze? Co daje inna amunicja? ;p
Mam wrazenie, ze coraz wiecej ludzi lata tymi wielkimi krowami, co po uderzeniu fajtera kamikaze dalej sobie leca. wtf, jak to rozwalic?
1. Punkty załogi kładzie się w to co uważasz za najważniejsze na danym samolocie... ja bym inwestował w czas przeładowywania. Jestem początkujący.
2. Inna amunicja jest np. smugowa pokazuje gdzie strzelasz, dobre to na grupowe latanie itp. + zobacz sobie opisy, troche Ci się rozjaśni.
3. Wielkie krowy rozwala się w ten sposób, że strzelasz w jakis konkretny cel np. w jedno skrzydło, lub masz odpowiednie do tego statki z torpedami/rakietami... albo po prostu wywalasz w to ze trzy magazynki... tak samo spadają jak inne. W zależności od projektu przeciwnego samolotu możesz postarać się zabić pilota

@Drusek
Akurat to jest siara... nie bardzo kumam po co odpala się standardowy launcher... chyba tylko po to żeby czas gry się naliczał