sprawa ma sie tak
jestem niepelnoletni
nie posiadam konta lecz posiadam przyajciela, ktory posiada konto i zgodzil sie zebym dosylal mu kase na konto na abonament i teraz pytanie da sie zrobic taki manewr
Kupujemy 2 gry na 1 konto ofcourse inne keye i wogole on instaluje sobie moja z moimi keyami podaje moje dane i wogole ustawia all 1 slowem
podaje swoje konto kasuje gre przesyla mi dane keye i wogole
i ja sobie gram a od niego z konta leci kasa za abonament a on gra sobien a swoich keyach swoim kompie ale z tego samego konta kasa leci ??? i czy teraz jak ewentualnie by mi przeslal te dane tzn jakby ustawione konto cale to ja bym sobie mogl grac spokojnie ale czy po 1 miechu by mi nie wyskoczylo pytanko o podanie numerow kart czy tylk oczy chce dalej GRAC I ODBIERAC KASE Z KONTA.
OGOLENIE CHODZI O TO CZY MOGE GRAC NIE ZNAJAC JEGO KODOW DO KONTA ale z ustawionym przez niego tym all wczesniej i podaniem mi konta. i czy ja bym sobie mogl to jakos podejrzec , chyab wiecie o co chodzi chcialbym jakos oplacac abonament z jego konta ale w taki sposob zebym nei mogl go ewentualnie okrasc !!
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: EdwinPl dnia 2004-03-07 23:36 ]</font>