Ok sluchawki mam.
Ktos pisal o G930 to w porownianiu te Sound Blastery Creativa w testach G930 klada pod prawie kazdym wzgledem.
Ogolnie sa to moje pierwsze bezprzewodowe sluchawki.Wczesniej jechalem na Logitechach , Fatality i ostatnio mam Sound Blastery Creativa Sigma, bardzo podobne do tych co teraz kupilem.
Co mnie pozytywnie zaskoczylo to wykonanie.Na zdjeciach wygladaja jak Sigma ktore mam ale materialy uzyte do wykonania sa o niebo lepsze.To co mnie zaskoczylo to waga , chyba z pol raza ciezsze niz te ktorych uzywam.Sa zdecydowanie wygodniejsze mimo ze sa ciezsze.Laduje sie za pomoca kabelka , nie ma zadnej stacji dokujacej (jak dla mnie to dobrze bo nie mam miejsca na biurku do kompa.Chujowe jest to ze nie ma poziomu naladowania.Jak sie laduja to mruga lapka , jak sie naladuja to swieci sie ciagle , wiec nie wiadomo dokladnie kiedy beda naladowane.
Fajnie prezentuje sie zewnetrzna karta dzwiekowa ktora podpina sie na USB.Jest tam cale sterowanie dzwiekiem z przelaczeniem na ten magiczny ich mode lepszy ponac od 7.1 i mode dla graczy CSa i temu podobne gdzie slychac ponac wszystko dokladniej.
Co do samego dzwieku nie moge nic jeszcze napisac bo sie laduja
okolo 5 godzin przy pierwszym ladowaniu (minely juz ze dwie).
Jak podlacze i odpale to napisze cos o dzwieku.