thx
PS. Polewka z ludzi bez wymagan. Po chuj wy wogole piszecie? geeezzz... Z grami teraz i z casualami i ludzmi bez absolutnie zadnych wymagan jest tak jakby nagle baby zaczely pisac na forach o samochodach posty 'chuj mnie obchodzi to, to i to i to o czym pisza ludzie obeznani z tematem - mnie sie to auto podoba bo jest czerwone".
OK
Ale who gives a fuck? Wasze posty (tobialex, shador czy mendol) maja zerowa wartosc dla kogos kto ma te wymagania wieksze. ZEROWA. Tak jak posty kobiety, ktorej widza o samochodach sprowadza sie do tego ktorymi drzwiami sie wsiada zeby kierowac.
I dla takich ludzi jest D3 na konsoli. Dokladnie tak jak pisze ragna.
Parafrazujac klasyka... Zrozumcie to a bedzie pokoj na swiecie.
I srsly.. podejscie 'jestem lepszy bo nie analizuje gier i jestem pro casualem z zyciem i chce tylko miec brainless fun (najsmieszniejsze w ustach mendola czy innego kolezki z 20k postow - rofl)' nie robi na mnie zadnego wrazenia i jest, jak to mowia gimnazjalisci 'so 2000'...
Ogarnijcie sie i zaakceptujcie to ze sa ludzie ktorzy rozklladaja te gry na czynniki pierwsze (min po to zebys potem jeden z drugim mogl przejsc girke z poradnikiem z gamefaqs) i beda o tym rozmawiac. Kurwa... po chuj sie wjebywac z debilna pseudo-filozofia, zlwaszcza gdy sie ma sie zielonego pojecia o czym sie pisze i o czym gadaja inni a jedyna co mozesz przekazac to to ze grales na normalu i gra jest zajebista (aka jechalem tym samochodem 2h po prostej drodze - jest super.. 10/10)? Ogolnie shador sie kloci 10 stron o grze w ktora nie gral.. LMAO. A STRIMOWALES?
Bronienie tej recenzji z Polygon i casualowych pseudo-dziennikarzy piszacych oplacone recenzje po 5h grania to juz wogle n/c. Mendol masz mozg jak rozwielitka. Sorry ale tak to wyglada. Zreszta pewnie jej nawet nie czytales tylko jak zwykle pierdolisz dla pierdolenia a nawet jakbys czytal to i tak nic by to nie dalo bo gry nie znasz i nie poznasz jak nisko merytorycznie stoi ten tekst. I tak wlasnie jest - pusty tekst dla pustych graczy.
I moglibysmy wrocic do dyskusji o kurwa GRZE? Bo mimo wszystko jest tu pare w miare ogarnietych w temacie osob i mozna by podagac.