Highlander napisał(a):
czyli anna grodzka wins, bo będzie najbardziej niedoreprezentowana/y ? ;]
- Halo, straż pożarna? Przyjedzcie natychmiast! Jestem w środku palącego się domu!
- Przykro mi bardzo, ale przyjęcie tego zgłoszenia będzie równoznaczne ze złamaniem unijnej dyrektywy o równości...
- Co!?!??!
- ...bo niestety w tej chwili mamy do dyspozycji w remizie tylko białych, heteroseksualnych mężczyzn którzy w dodatku są katolikami.
- Tu się pali !!!
- Gdybym miał do dyspozycji chociaż jednego pedała lub babę z wąsami to wtedy inna gadka. Niestety wszyscy są na paradzie równości. Obowiązują nas parapapety... tzn. parytety. Do każdego zgłoszenia muszę wysłać conajmniej 40% kobiet, 10% pedałów lub murzynów. Powiem panu od serca, że nawet gdybyśmy przyjechali to nie ma pewności, że uda się im wyważyć drzwi i pana uratować, bo trochę zaniżyliśmy testy sprawnościowe dla kobiet. W ramach równości oczywiście. Mężczyźni oczywiście protestowali więc w ogółe zrezygnowaliśmy z tych faszystowskich testów. Aha zapomniałem, że w drużynie musi być też przynajmniej jeden debil, bo straż teraz wspiera niepełnosprawnych.
- Ty sam jesteś debil
- O kurde! Jest parytet! Niestety i tak nie przyjedziemy, bo jedyny wóz strażacki jest wypożyczony na paradę równości gdzie prezentujemy nasze najnowsze sikawki.