U mnie w Jaworznie otworzyli jakieś Panino. Niedawno byłem. Zamówiłem hamburgera za 7,5 i duże frytki belgijskie za 7 złotych. Hamburger naprawdę w porządku, fajne mięso, tylko mógłby być chociaż odrobinę większy. Frytki smaczne, fajnie chrupiące z wierzchu i delikatne w środku. Porcja frytek spora. Sos czosnkowy do frytek mi nie podszedł - typowy gotowiec. Także za sos minus. Plus za obsługę i to, że można zobaczyć jak robi dania.
Jaworzno to chujowe miejsce jeżeli chodzi o miejsca gdzie można fajnie zjeść. Kebaby to syf i malaria. Kiedyś były dobre, ale z biegiem czasu zeszły na psy i teraz bym wolał głodować niż zjeść ten szajs. Z pizzą jest różnie. Ta z Mega to marne składniki, często dają inne niż się zamówiło, duży rozmiar - słaba jakość. Dwójka - nie wiem czemu tak dużo ludzi lubi to miejsce. Byłem kiedyś na urodzinach znajomych i pizza tam to jedno wielkie nieporozumienie. Okropne ciasto i składniki, które odrywają się od niego. Antonio - najlepiej zamówić w lokalu, bo jest większa i bardziej się starają, chociaż ponoć teraz też dają dupy.
Z tego wszystkiego wolę Maca. Biorę 2 razy małe frytki plus kurczakburgera i jestem najedzony. No i wiem, że nie będę miał sraczki.
W przyszłości planuję odwiedzić to miejsce w Katowicach:
https://www.facebook.com/coolerfood