Morgul napisał(a):
No ale tylko 300osób bierze udział w becie, reszta zapisała się do grupy i to wszystko (chyba, że o czymś nie wiem bo nie śledzę tematu). Zresztą to 1 zdanie jest tytułem newsa a rozwinięcie jest poniżej, że dostaną do testów za free metro i nie tylko.
Metro already supports Steam Play, meaning that owners of any Steam version will automatically find the game added to their Windows PC, Mac and Linux Steam libraries.
Metro: Last Light will also ship for free to the 300 recipients of Valve’s prototype Steam Machine. We will be announcing a few more games that will be part of the beta in the coming days. We will also be selecting
final beta participants soon from the pool of eligible applicants, so stay tuned for that, along with more info about how the new in-home streaming feature of Steam.
Jedno i to samo? Więc po co się powtarzają ? Moja znajomość ang jest słaba , ale według mnie testerzy beta systemuOS, a 300 osób które dostanie steamboxy to zupełnie różne grupy. No ale może ja nie umiem czytać ze zrozumieniem.
Final beta participants> dla mnie oznacza to, że wszyscy są w becie, ale finaliści(300) dostaną steamboxy do testów. Beta testy rusza dopiero w grudniu ? I pewnie dopiero wtedy dodadzą Metro (jako prezent świąteczny or coś w ten deseń). Niby wyprzedaże ruszą od 26 listopada do 3 grudnia i od 9 grudnia do 19 (więc sporo ludzi pewnie kupi metro na wyprzedaży i dopiero po w okolicach 24 grudnia dodadzą grę (tak mi się wydaje).