mrynar napisał(a):
Mark24 napisał(a):
gra jakieś 100-200mln osób. Normalnych. Na padzie.
Na PC gra 1/10 - 1/100 tego. I pisze podobne debilne pierdoły.
Niesamowite ze ciagle reagujesz na takie zaczepki. Skad wiesz ze te 100-200mln ludzi gra na padzie??
konsol jest aktualnie na rynku ok. 280mln. Więc owszem pomyliłem się, na padzie gra 280mln, a nie 100-200mln.
Ani do X360, ani do PS3, ani do Wii czy Wii U nie da się podłaczyć ani klawiatury ani myszki.
mrynar napisał(a):
Mark24 napisał(a):
argumenty pls a nie oszczerstwa.
Sprawdz daty wydania: dune, diablo, ultima online itd.
I jeszcze raz - doczytaj ze zrozumieniem post Mrynara, mu nie chodzi o wieksza ilosc pixli na ekranie, tylko o wymyslne dodatki - move, maty, singstar etc.
Nie o to mi chodzilo.
PC jest od samotnego siedzenia przed kompem z klawiatura i myszka i raczej w ta strone sie rozwija. Nie wyobrazam sobie za bardzo tanczenia przed monitorkiem.
Konsole to bardziej zabawa dla dwoch albo wiecej osob przy uzyciu roznych gadzetow, na poczatku byly pistolety, a potem rozne inne rzeczy.
Konsola nie jest nextgenem dla mnie jak jedyna innowacja to lepsza grafika.
minimum konsekwencji w takim razie mynar.
Najpierw piszesz, ze konsola nie jest dla ciebie nextgenem bo nie wprowadziła żadnych rewolucyjnych innowacji w stylu dildos, mata, czy singstar. Dokładnie to napisałeś. Po czym piszesz, ze wcale nie o to ci chodziło i bronisz PC, gdzie rewolucyjnych innowacji nie było od czasu późnych lat 90-tych i Doom-a.
Zresztą tak szczerze kogo obchodzi co jest dla ciebie definicją nextgena? Szczególnie, ze kompletnie rozmija się z definicją przyjętą przez resztę swiata.