Mark24 napisał(a):
Oyci3C napisał(a):
Marek ja mam konsole od SNES/PSX
Granie w FPS na padzie to jak organizowanie maratonu na wózkach inwalidzkich i jakieś pierdolenie, że to równe szanse bo każdy gra na padzie i doszukiwanie się odwołania do rzeczywistości w żołnierzu obładowanym ekwipunkiem jest tak żałosne, że aż ciężko to skomentować.
i prawie 300mln osób śmieje sie teraz z twojej głupoty do rozpuku
Nie da się grać (mimo, że 300mln gra), bo steruje się za pomocą pada? A z AK47 też nie da się strzelać, bo celuje się przy pomocy AK47 a nie przy pomocy myszki? Żałosny i głupi to jesteś ty koleżko. Pojedź kiedyś chociażby na meczyk paintaball-a i też narzekaj że bawić sie nie da, bo celuje się wolniej i trudniej niż na myszce. Wyzwij wszystkich od paraolimijczyków i ze łzami w oczach rzuć karabinkiem o ziemię robiać z siebie pośmiewisko.
Ja daję rady grać na padzie. 300mln innych graczy też daje radę.
Daję radę grać w ścigałki samochodowe na klawiaturze i myszce, na padzie i na kierownicy.
Daję radę grać w bijatyki na klawiaturze i padzie.
Daję radę grać w FPSy i na klawiaturze i myszce i na padzie. Ba uważam, że fps na konsolach jest trudniejszy, dużo trudniejszy niż na PC.
Idac tym tokiem rozumowania a raczej jego kompletnym brakiem w Twoim przypadku to rownie dobrze da sie grac w rts / fps uzywajac tylko klawiatury ale nie o tym rozmawiamy.
Pad do grania w FPS sie nie nadaje a to, ze ludzie tak graja to tylko dlatego, ze siedza na kanapie i robia z siebie pajacow:)
Mnie to tak naprawde gowno obchodzi, niech sobie galkami analowymi nawet wjazd do dupy robia, who cares?
Po prostu zlewam z Ciebie jak podajesz jakies argumenty na zasadzie wyzszego poziomu trudnosci i obsmiewania kogos, kto woli grac na klawiaturze i myszce. To jest przerazajace