Dla mnie wyglada jakby ktos kto to pisal wogole nie wiedzial o czym pisze
====
"Żałuję tylko, że nie spotkam obecnego we wszystkich częściach Cida"
Cid jest tylko nie wiem co robil w poprzednich czesciach
====
"Za to możemy jeździć na doskonale znanych z poprzednich części Chocobossach. Jednak zanim dosiądziemy tego wielkiego kurczaka (bo tym właśnie są Chocobo) najpierw musimy zdać prawo jazdy! Quest ten jest niejako obowiązkowy i trwa, bagatela, 6 do 8 godzin! "
hmm ...
====
"Dzieli się on na cztery państwa- Federacja Windurst, Republika Bastok, Królestwo San D'oria, oraz Wielki Księstwo Jeuno. Każde z nich zamieszkują inne rasy- w San D’orii Elvaan, w Windurst Tarutaru i Mithra, w Bartok Galka, a w Jeuno można spotkać większość z nich, z przewagą dla Humme."
hmm ... Bastok Hume bo Galka sa imigrantami z Altepa po tym jak musieli uciekac przed anticjanami a Jeuno nie jest Panstwem tylko neutralnym pomostem zamieszkiwanym przez wszystkie rasy oraz pokojowych beastmenow
=====
"Zrób się sam
Przyłączając się do gry masz do wyboru jedną z 5 ras- Humes (ludzie), Elvaan (odpowiednik elfów), Galka, Mithra (Kotopodobne istoty) i Tarutaru (magowie). Każda z ras ma odpowiednie dla siebie statystyki. I tak Ludzie są najbardziej wyważeni ze wszystkich, Elvaan specjalizują się we władaniu mieczem, Galka jako rasa wojowników są silni i trochę...eee... tępi (występują tylko w płci męskiej), Mithra są inteligentne, są naturalnymi myśliwymi i pociągają urodą (dostępne tylko osobniki płci żeńskiej), a Tarutaru są potężnymi magami pomimo, że wyglądem i wzrostem przypominają dzieci. "
hmm ... za duzo bym musial pisac, co jak co ale galka napewno nie sa tepi, maja malo MP ale nie gowniane statystyki a o specjalizacji Elfow w mieczach tez mam swoje zdanie (dex)
=====
"Możesz nadać własnej postaci odpowiednie charakterystyki, jednak nie będziesz miał zbyt dużego wpływu na rozwój, gdyż punkty doświadczenia przyznawane są automatycznie. Osobiście nie podoba mi się takie rozwiązanie. Wolałem to z podłączaniem bądź materii (FFVII) bądź czarów (FFVIII). Miałem wtedy większy wpływ na rozwój postaci i czułem się z nią bardziej związany (i nadal czuję pomimo 100Lv i wszystkich statystyk na maxa w FFVIII). "
No pewnie mozna nadac startowe statystyki - od razu widac ze ktos kto to pisal nie mial chocby zainstalowanej gry na dysku
==========
"(np. aby zostać paladynem musisz mieć odpowiedni poziom wojownika i mnicha). Jednak nie trzeba poprzestawać na jednej profesji. Jest opcja wyboru drugiej, dodatkowej. Taka profesja będzie miała połowę poziomu doświadczenia podstawowego (czyli będąc na 20 poziomie złodzieja możesz być np. bardem, ale już tylko na 10 poziomie)."
no comment
Coval ale dales do pieca, choc to dobrze swiadczy ze ktos sie na ciebie powoluje - jeszcze jak by dokladnie cytowal ^^
===
Kto to pisal wogole ?? Zna go ktos, widzial go ktos w grze ?? Jaka polska wersja ???, nie i nie bedzie polskiej wersji jezykowej na 100%