Alex >> to nie jest żadna tajemnica, że to ja zabiegałem o nowego moderatora. Chyba,że chodzi ci o poznanie mnie osobiście i wypicie browara (nomen omen):-)
Tak na poważnie to moim celem nie było usunięcie cię z roli moderatora, to czego w w końcu nie doszło, tylko o dodanie nowego moderatora, kogoś kto będzie codziennie zaglądał na forum. Stokrotka nadaje się do tej roli idealnie.
Co do roli moderatora to nasze forum jest żywe, dzięki niemu udało się stworzyć jak na polskie warunki dużą i zgraną społeczność graczy i to wymaga większej aktywności ze strony moderatora niż kasowanie raz w tygodniu flamesów. Różnimy się trochę od Myth of Soma
Ostatnio spotkałem przez przypadek w SG Polaka, ktory okazało się od kilku dni szukał ciebie i Sztorma bo chciał dostać perełkę. Myślał, że tylko wy możecie je dawać.
Inna sprawa to aktualny WP. Przydało by się, aby ktoś dbał o to aby zawsze był jakiś. Teraz to spadnie na Stokrotkę
Był okres, że co chwila pojawiały się posty w stylu: "gdzie kupić FF XI" "jak można zagrać za darmo" i oczywiście nie miał kto ich wykasować. Na pierwszej stronie widocznych jest tylko 20 postów i przez te bezsensowne giną te ważne, bo na drugą stronę to już mało kto zagląda.
Co do twego powrotu to chciałbym, żebyś wrócił. WHMów nigdy nie za wiele
Nie napisałem, że nie wrócisz, tylko, że pewnie nie wrócisz, bo wiem, że powroty nie są łatwe jak się już wypadło ze strumienia zafascynowania grą. Choć ostatnio wrócił Hekata, czego i tobię życzę!