1. Chcialbym przeprosic Saitou oraz Aniou (jesli tu bywa) za moj wielki nieprzebaczalny blad wczoraj w walce w party, kiedy to przypadkiem mi sie cos z targetem pomieszalo i wybralem cel obok mnie stojacy Brutal Sheep podczas juz atakowanego innego celu
( Skutek byl dosc oczywisty, sam zaliczylem 3 zejscia jak i zejscia wspoltowarzyszy (pal go 6 z moimi zejsciami ale zejscia czlonkow druzyny mnie najbardziej podlamaly
), ehhh
Coz sumienie mnie dreczy, wiec musialem to jakosc wyjasnic, no i w koncu za jego rada poprawilem te macra z <t> na <bt> co w przyszlosci wykluczy ewentualna mozliwosc zaatakowania przypadkowego celu.
bt. dobra rada klawisz F7 sluzacy do obrania najblizszego celu, trzeba bacznie zwracac uwage na to jaki cel on wybierze, a dokladniej czy jest to czerwony cel
)
2. No i tu przy okazji pytam sie tych co graja BLMem jak taka postac prowadzic w druzynie, cenne rady i zachowania podczas gry beda mile widziane, za ktore serdecznie dziekuje !
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Bodziu dnia 2004-03-18 08:16 ]</font>