Buffchef napisał(a):
Ja się złamałem i pod wpływem znajomych odpaliłem betę, gra się bardzo przyjemnie, jeśli ktoś przełknie infantylny design.
Areny do 3ech przegranych to świetny pomysł i czuje, że wtopię parę złotych. Mam nadzieję, że kolejne dodatki rozbudują rozgrywkę, bo to co jest na długo nie starczy. Praktycznie brak manipulacji deckiem, graveyardem, ręką, maną.
No o to sie glownie rozchodzi ze tam nie ma w sumie nic glebszego... glownie dlatego gra sie w to dosyc przyjemnie, odpalasz, grasz kilka dueli, lekka rozkmina jest mimo wszystko przy graniu tyle ze nijak sie ma to do kombinowania w innych karciankach, no i jakos nie wydaje mi sie by chcieli cos zmieniac w przyszlosci i rozbudowac mechanike. Brak balansu to po prostu brak balansu = niektore karty sa przejebanie mocne, to ze w arenie skladasz deck z randoma tego nie zmieni.
Cytuj:
Wiadomo kiedy to wyjdzie (premiera)? A Hex (chyba dużo fajniejszy) wiadomo kiedy coś wyjdzie?
IW nie znam, lepsze od HS/DoC (w DoCa grałem i raczej kupa była, nie podobało mi się)?
IW jest... inne, jest kilka fajnych rzeczy, podoba mi sie podejscie devsow i na dniach wyjdzie spory patch dodajacy m.in. pierwszy typ draftu do gry ktory powinien Ci sie spodobac bo dziala na tej samej zasadzie co areny w HS, pozniej ma dojsc klasyczny draft z boosterow no i pewnie sealed draft. Co do premier HS/Hexa/IW to oficjalnie chyba nikt nic nie mowil jeszcze.