Oyci3C napisał(a):
Shador przestań bo trochę się ośmieszasz.
To, że jesteś dayz.pl i lubisz Rocketa na tweeterze nie oznacza, że będziemy te posty łykać od Ciebie.
Ty jesteś jakiś jebnięty za każdym razem to są twoje argumenty w moim temacie... Co ma wspólnego to, że prowadzę dayz.pl i lubię Rocketa na twitterze z łykaniem moich postów? Mógłbym powiedzieć, że w temacie DayZ jestem najbardziej poinformowaną osobą na tym forum. Niestety to wszystko = 0 bo patrz ww. przyczyny?
Przynajmniej mogę podyskutować co działa/nie działa, co mają zamiar wprowadzić a czego nie... bo mam jakieś info w tym temacie, ty zajrzysz do streama raz na ruski rok, przewiniesz połowę tego co zaprezentowali i wysnuwasz wnioski... Tutaj tkwi problem, tutaj nikt nie dyskutuje tylko od razu personalne ataki, ja jestem otwarty na argumenty.
Oyci3C napisał(a):
Rocket + SA to wypisz wymaluj AV + DFO.
O kurwa, tośmy pojechali. Rocket podał jedną datę releasu za którą przeprosił- to było rok temu. AV ciągle podaje nowe daty releasu (patchy) których nie jest w stanie dopilnować od DFO1... A ludzie dalej łykają jak pelikany. Gdzie tu porównanie?
Oyci3C napisał(a):
Mam nadzieję, że komuś się zachce i pierdolnie moda na Arma 3 zamiatając SA.
http://www.bistudio.com/english/communi ... hare-alikeOyci3C napisał(a):
A konkurencja nie śpi - patrz Rust. Co prawda to nie Arma2 i bronie są tam komiczne (wręcz niegrywalne dla mnie) ale możesz biegać, mordować, pokazywać siusiaka i zbudować chatę.
Co prawda to nie Arma2 i bronie są komiczne...